Odontes | Tandarts Zwarteveen Soest

De AirSmile

Beste lezers,

Wij zijn verheugd om ons nieuwste product, de AirSmile onzichtbare beugel, aan te kondigen. De AirSmile is een revolutionair apparaat dat speciaal is ontworpen om tanden recht te zetten en een perfecte glimlach te creëren zonder dat dit zichtbaar is.

De voordelen van de AirSmile

De AirSmile gebruikt een reeks op maat gemaakte, doorzichtige aligners om geleidelijk de tanden te verschuiven naar de gewenste positie. Dit proces is comfortabeler dan traditionele metalen beugels en biedt een vrijwel onzichtbare manier om de tanden te corrigeren.

Een van de grootste voordelen van de AirSmile ten opzichte van traditionele beugels is dat het bijna onzichtbaar is en gemakkelijk kan worden verwijderd bij het eten of het poetsen van de tanden. Dit maakt het ideaal voor mensen die hun tanden willen corrigeren zonder de esthetiek van hun glimlach te compromitteren.

Maak een afspraak voor een behandelplan

Als tandartspraktijk zijn wij zeer verheugd om de AirSmile onzichtbare beugel aan te bieden aan onze patiënten. Wij zijn getraind in het gebruik van de AirSmile en kunnen u adviseren over de beste behandelingsopties voor uw specifieke situatie.

Bovendien hebben wij een folder beschikbaar met meer informatie over de AirSmile beugel en de voordelen ervan. U kunt deze folder downloaden op onze website via deze link of bij ons op de praktijk verkrijgen.

Als u geïnteresseerd bent in het verkennen van de mogelijkheden van de AirSmile beugel, neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken. Wij helpen u graag bij het behalen van een gezonde en mooie glimlach.

 
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share