Over ons

Over ons

Welkom in onze praktijk

Odontes is een tandzorgpraktijk in Soest. U kunt bij ons terecht voor behandelingen door een tandarts, een mondhygiëniste en een paro preventieassistente. U kunt hierdoor behandelingen combineren of kiezen voor één specialisme indien u een elders een tandarts heeft. De mondhygiëniste werkt zelfstandig en heeft uitgebreide ervaring op alle gebieden van de mondzorg.

Kwaliteit

Wij bieden u de kwaliteit en zorg die u van een professionele praktijk kunt verwachten. Iedereen die zijn of haar gebit goed wil onderhouden of gezonder en mooier wil maken is welkom. Wij hebben geen wachtlijst en zijn toegankelijk voor mensen in een rolstoel.

Inrichting en beleid

De tandartspraktijk in Soest is licht en modern ingericht. De behandelkamers zijn ruim en er heerst een prettige sfeer. Wij voldoen aan alle door de overheid gestelde eisen denk aan hygiëne, privacybeleid of klachtenafhandeling.

Klachten

Mocht u een klacht of opmerking hebben over onze praktijk of onze behandeling, schroom niet ons daarvan op de hoogte te stellen – wij raken graag met u in gesprek. Mocht u het niet prettig vinden uw klacht direct bij ons te melden, dan kunt u ook terecht bij het KNMT.

Controle

Bij een afspraak voor een (half) jaarlijkse controle wordt uw gebit en het tandvlees gecontroleerd. Tijdens de halfjaarlijkse controle, zal de tandarts altijd kijken of u tandsteen heeft en hoe diep het zit onder het tandvlees. Aan de hand hiervan krijgt u zonodig het advies om een afspraak te maken bij de paro preventieassistente of de mondhygiëniste. Om gaatjes te ontdekken als ze nog klein zijn worden er regelmatig zogenoemde ‘bite-wing’ röntgenfoto’s gemaakt.

De vervolgbehandeling

Als er een vervolgbehandeling nodig is, wordt de tijd ingeschat die daarvoor nodig is. U kunt dan bij onze balie direct een afspraak daarvoor plannen. Een behandeling hoeft niet pijnlijk te zijn; als u het prettig vindt verdoven wij de tand of kies, ook bij het vullen van gaatjes.

Uitgebreide behandelingen

Als u uw gebit volledig wilt laten opknappen, maken wij meestal eerst röntgenfoto’s en afdrukken. Aan de hand hiervan worden de mogelijkheden bestudeerd en eventuele alternatieven met u besproken. U krijgt van ons ook altijd een begroting van de kosten en een gefaseerd plan van aanpak, zo kunt u zelf bepalen of u akkoord gaat met het behandelplan.

Inschrijven bij tandzorgpraktijk Odontes
Schrijf u eenvoudig online in bij tandzorgpraktijk Odontes
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share