Spoed

Wanneer u pijnklachten krijgt of zich zorgen maakt over uw gebit, bel gerust! We zullen u zo snel mogelijk ontvangen. Aan een spoedafpraak zijn geen extra kosten verbonden. Lees hier wat u zelf al kunt doen.

Weekend

Wat te doen als u in het weekend klachten krijgt en de tandartspraktijken gesloten zijn? U kunt altijd een tandarts raadplegen! In geval van pijnklachten die niet verdwijnen na het gebruiken van pijnstillers, een dikke wang, in geval van nabloeding na het trekken van een kies of na een ongeval kunt u contact opnemen met het TBB (Tandarts Bemiddelings Bureau) van de Mondzorgpoli in Utrecht; telefoon 030-3039750. Zij kunnen u verder helpen.

Niet voor alle klachten hoeft u overigens met spoed een afspraak te maken; voor zaken zoals een afgebroken vulling, een losgekomen (nood)kroon of een gebroken prothese kunt u met een gerust hart tot maandag wachten om contact met ons op te nemen.

Meer informatie over de mondzorgpoli Utrecht vind u hier

Spoedhulp als de praktijk gesloten is

Als onze praktijk gesloten is (b.v. tijdens vakanties of nascholingsdagen) kunt u voor nabloedingen, ongevallen of spoedeisende pijnklachten eventueel op reguliere werkdagen bellen naar het TBB (Tandarts Bemiddelings Bureau); telefoon 030-3039750. Zij kunnen u dan verder helpen.

Contact
Neem direct contact op met tandzorgpraktijk Odontes
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share