Specialismen

Het team van Tandzorgpraktijk Odontes is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wij werken altijd met de meest moderne technieken. Naast de reguliere tandheelkundige zorg, kunt u bij ons ook terecht voor een reeks van specialisaties, waardoor wij u zo min mogelijk hoeven door te verwijzen naar andere praktijken of instellingen. U kunt bij ons terecht voor o.a. mondhygiëne, parodontologie, reconstuctieve tandheelkunde, implantologie, orthodontie, prothesen en endodontologie. Hieronder vindt u meer informatie over de verschillende behandelingen. De tarieven die wij hanteren, zijn vastgesteld door de overheid (Nederlands Zorgautoriteit) en zijn hier te vinden.

Algemene tandheelkunde

Algemene tandheelkunde is het planmatig verhelpen van algemene klachten en het bieden van periodieke gebitscontroles en gebitssaneringen volgens de meest recente kennis en opvattingen. U kunt erop rekenen dat dat gebeurt met de meest geavanceerde apparatuur.

Mondhygiëne

De mondhygiënistes van Odontes leren u graag hoe u door een betere mondhygiëne allerlei problemen met uw gebit voor kunt zijn. Lees meer over de behandelingen door op de onderstaande link te klikken.

Airsmile

De AirSmile behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Elke aligner (bitje) wordt twee weken gedragen voor hij wordt vervangen door de volgende in de reeks. Lees meer over deze behandeling door op de onderstaande link te klikken.

Orthodontie

Orthodontie is een specialisme in de tandheelkunde. Het houdt zich bezig met het optimaliseren van de stand van tanden in de kaken. Lees meer over de behandelingen van Odontes door op de onderstaande link te klikken.

Endodontologie

Bij een wortelkanaalbehandeling wordt het zenuwweefsel van een tand of kies verwijderd en de ontstane ruimte opgevuld. Lees meer door op de onderstaande link te klikken.

Chirurgie

Odontes heeft de mogelijkheid om kleine chirurgische ingrepen te doen zoals het verwijderen van (afgebroken) kiezen, wortelresten of lip bandjes. Lees meer over deze behandelingen door op de onderstaande link te klikken.

Implantologie heeft tot doel een of meerdere tanden te vervangen door tandimplantaten. Implantaten zijn kunstmatige wortels, die in het bot geplaatst worden. Lees meer over deze behandeling door op de onderstaande link te klikken.

Parodontologie

Parodontologie is het (na)behandelen van ontstoken tandvlees en andere weefsels rond de tand.
Lees meer over deze behandelingen van Odontes door op de onderstaande link te klikken.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share