Airsmile

Met de AirSmile-behandeling kunnen tanden op vrijwel onzichtbare wijze worden rechtgezet. Elke aligner, oftewel het bitje dat gebruikt wordt om de tanden te corrigeren, wordt gedurende twee weken gedragen voordat het wordt vervangen door de volgende in de reeks. De duur van de behandeling is afhankelijk van je individuele behoeften en zal in samenspraak met u worden besproken. 

Stap 1: intake door behandelaar

Tijdens het intakegesprek wordt de AirSmile® behandeling aan je uitgelegd door de tandarts. Deze behandeling is er speciaal voor een onzichtbare correctie van de tanden. Samen wordt er gekeken naar jouw wensen en of de AirSmile® behandeling bij je past.

Stap 2: afdrukname met scanner of lepel

Tijdens de tweede afspraak worden er afdrukken en foto’s gemaakt. Je gebit wordt door een afdruksysteem gedigitaliseerd. Met dit bestand worden de verschuivingen van jouw tanden gepland. Je kunt zien hoe je gebit gedurende de behandeling zal veranderen en je ziet zelfs al het eindresultaat!

Stap 3: plaatsing eerste AirSmile®

Het behandelplan wordt met je besproken. Zodra je besluit het behandeltraject in te gaan, worden de aligners op maat gemaakt. Deze doorzichtige bitjes wissel je iedere 2 weken om tot het gewenste resultaat te komen.

Informatiefolder AirSmile

Download hier de folder over de AirSmile

Maak een afspraak voor een AirSmile
Maak direct een afspraak bij de tandarts of de mondhygiënist
d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share