Aangesloten bij

Hieronder vindt u de organisaties waarbij Tandzorgpraktijk Odontes is aangesloten en waar u ook echt wat aan heeft. Odontes is lid van meerdere (wetenschappelijke) verenigingen, maar er is gekozen om alleen de verenigingen te benoemen die ook echt wat zeggen over de praktijkvoering.

 

Ivoren Kruis

Het Ivoren Kruis helpt ons om u goed voor te kunnen lichten op het gebied van preventie . Met behulp van de instructieve voorlichtingsfolders die zij aanbieden kunnen wij u adequaat voorlichten en stimuleren om uw mond gezond te houden.  Op de site van Ivoren Kruis vindt u de antwoorden op talloze vragen over mondgezondheid. De inhoud van de site wordt voortdurend uitgebreid.

Ivoren Kruis logo

KNMT

De KNMT is de beroepsorganisatie van tandartsen, orthodontisten en kaakchirurgen in Nederland. Ze verzorgen de klachtenregeling van de aangesloten tandartsen en helpen mee om kwaliteitsindicatoren en richtlijnen te ontwikkelen om de mondzorg beter te maken.

NVOI

De Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) heeft een erkend implantogen register. De criteria voor deze erkenning zijn onder andere het uitvoeren van voldoende operaties, het geven van voordrachten en/of cursussen en het volgen van voldoende nascholing binnen en buiten de implantologie.

KRT

Het Kwaliteits Register Tandartsen (KRT) is een register dat nascholing en voldoende werkervaring registreert voor tandartsen. U kunt er daarom vanuit gaan dat de aangesloten tandartsen voldoende nascholing volgen en hun kennis doorlopend actualiseren. Binnenkort zal een praktijk ook elke 5 jaar gevisiteerd moeten worden om recht te houden op de KRT registratie, zodat de kwaliteit dan nog beter gewaarborgd zal worden.

d

Per conubia nostra, per inceptos hime
Mauris in erat justom etone. Per conub
per inceptos hime naeos.

Where to find us

Social Share